Vacancy details

Sweden | Gothenburg

This vacancy is now closed

Description

HR Generalist

 

Till vårat kontor i Göteborg söker vi nu en HR Generalist för en tidsbegränsad anställning på 50 %.

Om oss

SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar såsom teknisk support, kundservice, marknadsföring och försäljning. Med 60 000 anställda fördelade över 70 kontaktcenters runt om i världen hjälper vi 2 000 företag att maximera kundupplevelsen och att bidra till lojala kunder. Vår företagskultur genomsyras av vårt syfte: We help people, one caring interaction at a time.

Vårt kontor i Göteborg är beläget på Lindholmen och vi har i nuläget över 300 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Rollen som HR Generalist är bred men där stort fokus kommer att ligga på adminstrativa uppgifter i vårat personalsystem. Utöver det kommer tjänsten även innebära uppgifter såsom att skriva kontrakt med nyanställda och hålla i deras introduktion, att hålla i rehab-samtal, att vara behjälplig i HR-frågor från såväl ledare som anställda, att driva projekt inom områden såsom sjukfrånvaro och personalomsättning samt att skapa och uppdatera policies och processer. Som HR Generalist tillhör man ett litet team där man rapporterar till kontorets HR Partner.

För att passa i rollen bör du trivas med att arbeta i ett högt tempo med ett arbete där ingen dag är den andra lik. Du bör vara en person som gillar utmaningar och som hittar kreativa lösningar till problem. Trots detta krävs det också att du kan sitta med periodvis enformigt pappersarbete utan att tappa fokus eller öga för detaljer. Viktiga egenskaper för rollen är att vara flexibel, ha en god organisatorisk förmåga, att kunna svara på frågor på ett pedagogiskt vis och att vara kommunikativ.

 

Krav

  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Slutförd gymnasieutbildning

 

Meriterande

  • Utbildning inom personal- eller arbetsvetenskap
  • Erfarenhet av callcenter
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet från liknande tjänst

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Anställningsform: Visstidsanställning t.o.m 2021-08-31

Omfattning: 50 %

Anställningsort: Lindholmen, Göteborg

Lön: Enligt överenskommelse