Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

Liker du å jobbe med andre mennesker og kunne tenke deg å jobbe som kundebehandler? Har du høy arbeidskapasitet, og liker kombinasjonen av kundekontakt, administrativt arbeid og forskjellige oppgaver relatert til kundebehandling? Kunne du tenke deg å jobbe i et trivelig miljø med gode kollegaer? Søk da jobben som kundetjenestemedarbeider hos oss på SYKES!

Arbeidsoppgaver:
Dine hovedsaklige arbeidsoppgaver kommer til å være kundebehandling. Arbeidet innebærer kontakt med kunder via både innkommende telefon og mail.

Hvem er du?
Du får veldig gjerne ha erfaring av lignende arbeidsoppgaver, og det er meriterende om du er vant til å arbeide over telefon fra før. Har du samtidig erfaring og et øye for forskjellige kundeverktøy, så er dette bare positivt. Men det viktigste er at du brenner for å leverere utsøkt kundestøtte, for uansett tidligere kvalifikasjoner og erfaring vil du selvsagt få full opplæring i stillingen hos oss, og dine medarbeidere vil hjelpe deg hele veien og sørge for at du blir en del av teamet. Har du viljen, lysten og interessen for å jobbe med kunder, så har vi alt du behøver for å komme igang og med en spennende, utfordrende og tilfredstillende jobb, hvor følelsen av å ha gjort en bra jobb er en herlig motivasjon og belønning.

Som person håndterer du stress uten problem, samtidig som du er åpen og fleksibel. Du ser gjerne løsninger der andre ser problemer. Du søker samarbeid og brobygging mellom mennesker, du har gjerne et øye for detaljer og har både tålmodighet og selvstendighet.

I jobben som en kundebehandler ligger det gode muligheter for å utvikle seg selv positivt og finne sine sterke sider, og bruke disse for å gi best mulig kundestøtte og gjøre en forskjell i hverdagen for andre mennesker.

Vi tilbyr:

  • Ingen salgskrav
  • Fast månedslønn
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Betalt opplæring

Hvem er SYKES?
Sykes Enterprises, Incorporated  er en global leverandør av kundeserviceløsninger innenfor Business Process Outsourcing services. SYKES tilbyr en rekke sofistikerte kundekontaktløsninger til over 1000 selskaper rundt om i verden. Først og fremst innenfor kommunikasjon finansielle tjenester, helsetejenester, teknologi og transportnæringen. SYKES har spesialisert seg på å tilby fleksible outsourcing-løsninger av høy kvalitet. Med hovedkontor i Tampa, Florida, og kontorer over hele verden, tilbyr SYKES sine tjenesster gjennom flere kommunikasjonskanlarer, som omfatter telefon, epost, web, chat og sosiale medier.