Vacancy details

Finland | Turku

This vacancy is now closed

Description

Vill du bli en del av vårt växande toppteam och vara med att erbjuda kundtjänst med både kvalitet och känsla åt Zalandos kunder?

 

SERVICERÅDGIVARE

Vi söker efter dig som brinner för kundtjänst och som vill ge kundtjänst i topppklass åt kunderna som handlar på Europas största nätmodebutik, Zalando.


OM JOBBET

Som anställd hos oss består dina arbetsuppgifter av att hjälpa kunderna med frågor angående beställningar, leveranser, fakturor, olika varor samt reklamationer via telefon, e-mail och chat.  Försäljning är inte en del av jobbet och vi har heller inte några gömda försäljningsmål –  vårt fokus ligger enbart på att hjälpa  våra kunder genom ett trevligt och personligt bemötande. 

Vi har en avslappnad och ungdomlig arbetsmiljö, där man snabbt blir en del av vår stora och internationella familj. Vår atmosfär på arbetsplatsen är öppen, vänlig och vi har ett sinne för humor – vi  förväntar oss också detta av dig. Med andra ord bör du trivas som fisken i vattnet i en internationell och social arbetstillvaro!

För tillfället är våra arbetstider mellan klockan 9-19 på vardagar, och några helgturer, under höstens gång kommer arbetstiderna att ändras till klockan 9-21 på vardagar samt helger.

Vi erbjuder heltidsjobb med fast anställning –medeltalet är 37,5 timmar i veckan.
Vi söker efter kollegor som är redo att satsa på jobbet och utvecklas tillsammans med oss!

Det börjar två träningsgrupper under hösten 2020, den ena i september och den andra i oktober. Jobbet börjar med en betald introduktionsperiod.


VI ERBJUDER DIG:

 • Inskolning i arbetsuppgifterna
 • Månadslön enligt kollektivavtal och möjligheter till bonusar
 • Centralt läge i Kuppis, Åbo
 • En modern och ungdomlig arbetsmiljö
 • En internationell jobbplats och arbetsgivare
 • Mångsidiga personalförmåner och en aktiv gemenskap
 • Family feeling
 • Möjlighet att utvecklas och göra karriär
 • En jobbplats som prioriterar ditt välbefinnande
 • En jobbplats som ständigt utvecklas
 • En omtänkstam och flexibel arbetsgivare


VI FÖRVÄNTAR OSS AV DIG:

En positiv attityd, äkta servicekänsla och vänlighet som krävs för att frodas på jobbplatsen. Den medarbetare vi söker är också noggrann, energisk och har en flitig inställning till jobbet. Vi  vill också att du är avslappnad, flexibel och har ett sinne för humor som vår blivande kollega.

Du har redan lite arbetserfarenhet och du är motiverad. Det viktigaste kravet i denna uppgift är dock att du har en utmärkt kommunikations- samt interaktionsförmåga och du klarar av problemslösning på ett självständigt och smidigt sätt.  Du räds inte en stundvis hektisk arbetsmiljö, du tar snabbt till dig ny information och du klarar av att ta emot feedback.

Vi ser det som en fördel ifall du har tidigare erfarenhet av kundtjänst och du kommer definitivt att stå ut bland mängden ifall du har erfarenhet av contact center som arbetsplats!
Vi kräver flytande språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi kräver dessutom goda språkkunskaper i engelska.

Du bör också ha grundläggande  IT-kunskaper och snabbt kunna lära dig nya system.


TILLÄGGSINFORMATION OCH ANSÖKNING

Är detta du? Vi börjar intervjua redan under ansökningstiden  så fort vi hittar passliga kandidater, så om du är intresserad av att söka positionen, tveka inte längre!

Intervjuerna ordnas som videointervjuer.


Mer om oss: https://www.youtube.com/watch?v=1DXdYydFKHc
Följs oss gärna på sociala medier: @sykesfinland


SYKES Finland Oy är en del av Sykes Enterprises Inc.  Vi arbetar inom business process outsourcing (BPO) branschen. Sykes har 50 000 anställda över hela världen och med över 40 års erfarenhet erbjuder vi kostnadseffektiva affärslösningar, exceptionella kundservice- och supporttjänster till ledande företag och varumärken i olika branscher.

SYKES Finland Oy är stationerad i Kuppis, Åbo. Hos oss arbetar mer än 200 kundtjänstproffs och vi betjänar våra kunder på sju olika språk. Vi är ett internationellt och växande företag som investerar i en högkvalitativ kundupplevelse, långvariga kundrelationer, utveckling och personalens välbefinnande.