Vacancy details

Vacancy title
Svensktalande kundservicemedarbetare till vårt kontor på Cypern!
Ref
65794
Function
Customer Service
Location
Cyprus | Larnaca
Required language
English, Swedish
Contract type
Permanent
Employment type
Full time
Closing date
31/07/2020
 
Apply now
Description

Längtar du efter att åka utomlands igen? Vi är glada att meddela att Cypern öppnar upp och att vi nu anställer svensktalande kundservicemedarbetare!

Cypern har varit väldigt skonat från viruset och har haft färre fall än många andra länder. Efter en omfattande lockdown har medelhavsön öppnat upp igen och välkomnar nu resenärer från bl.a. Norge, Danmark och Finland. Som svensk går det bra om du reser från någon av dessa länder samt har befunnit dig där i minst 14 dagar innan avresa.

SYKES Cypern var snabba att agera på den nya verkligheten och installerade arbetsstationer och datorer hemma hos våra medarbetare så att samtliga kunde jobba hemifrån. Vi har klarat oss utan något fall av Covid-19 och har nu gladeligen flyttat tillbaka alla till kontoret.

Om du har några som helst frågor eller funderingar om läget på Cypern är det bara att höra av dig till oss!

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du representera en av våra klienter Zalando och Telenor och hjälpa deras privatkunder via inkommande telefonsamtal och mail. Vanliga frågor gäller leveranser, returer, fakturor, abonnemang, produkter, eller tekniska problem. Service och support kommer i första hand, men jobbar du med Telenor så kommer rollen även att innehålla merförsäljning och behovsanalysering. Möjligheten till bonus är stor.

Fördelar med att jobba hos oss i Cypern:

 • Fast månadslön med individuell provision och fördelaktigt bonussystem.
 • Sol 330 dagar om året.
 • Förmånligt skattesystem med 0% inkomstskatt upp till €19,500/ år.
 • Förmånliga lokala personalrabatter på bla. caféer, restauranger & gym.

Trygghetsfaktorer:

 • Flyttpaket inkl. gratis boende och flygersättning.
 • 21 dagars betald semester per år.
 • Gratis sms och samtal hem till Sverige.
 • Hjälper dig med all administration på plats på Cypern som exempelvis att öppna ett bankkonto och migration.

Vi söker dig som:

 • Har fullständig gymnasieexamen.
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. God förmåga engelska tal och skrift.
 • God teknisk förmåga med mobil och dator.

För att passa in personligt söker vi dig som vill komma in i ett socialt sammanhang och vill utvecklas som person. Du är ambitiös, nyfiken och tävlingsinriktad. I denna process lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi på SYKES globalt och lokalt?
SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar och tjänster för hela livscykeln av digital marknadsföring, säljkompetens, kundservice, teknisk support m.m. Med över 70 kontaktcenters och ca 60.000 anställda hjälper vi 2000 företag och deras slutkunder runt om i hela världen. Vår företagskultur genomsyras av våra värdeord: We help people, one caring interaction at a time.

SYKES Cyprus är placerat i Larnaca. Det är ett snabbt växande multinationellt kontor där vi bland annat jobbar med att ge kundservice åt exempelvis Telenor, Sony, Zalando och Oneplus-kunder. Kontoret är modernt och präglas av en varm, gemenskaplig och vinnarkänsla bland våra drygt 300 kollegor. På kontoret finns det agenter från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och England.


Låter detta intressant för dig?

Ta chansen och sök redan idag, för intresset är stort och tjänsterna fylls snabbt! Vi arbetar löpande med denna rekrytering och ser fram emot din ansökan!

Maila rekryteringsmanager Åsa Stendal på asa.stendal@sykes.com för mer info!


Fakta kring tjänsten:

Startdatum: Omgående, eller enligt överenskommelse
Plats: Larnaca, Cypern
Anställningsform: Heltid, provanställning 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning

Job alerts