Vacancy details

Finland | Turku

This vacancy is now closed

Description

Sykes Finland Oy är en del av företaget Sykes Enterprises Inc. Vi arbetar med utkontraktering av affärsfunktioner (BPO, Business Process Outsourcing). SYKES har över 50 000 arbetstagare runt om i världen och vi producerar affärslösningar, kundbetjäning och stödtjänster för företag och varumärken inom olika områden, samt för lokala småföretag med över 40 års erfarenhet.

Sykes Finland är belägen i Åbo. På vårt contact center arbetar ca. 190 kundbetjäningsproffs och vi betjänar våra kunder på alla nordiska språk. Vi är ett företag, som satsar på utveckling och kundupplevelser med hög kvalitet.

Vill du arbeta med kundbetjäning i internationellt och växande företag? 
Vi söker till vårt Customer Care team i Åbo svensk- och norsktalande

Kundrådgivare

Till dina uppgifter hör att betjäna kunder per telefon, e-post och chat. I ditt arbete svarar du på kunders förfrågningar och hjälper dem med bl.a. beställnings-, produkt-, leverans- och faktureringsfrågor.

Vi vill erbjuda våra kunder en kundupplevelse som genomförts på ett professionellt sätt och i god takt och samtidigt stärka ett välkänt varumärke.

Vi söker raska, precisa, duktiga och vänliga kundbetjänter, som har en positiv attityd och lätt att le. Du förstår värdet av en kundupplevelse av hög kvalitet.

Du är väldigt van att arbeta med datorer. Du är självständig och aktiv och du jobbar effektivt både ensam och i grupp, för jobbet har snabb takt. Goda sociala och kommunikationskunskaper är en del av dig. Vi söker kolleger med äkta kundbetjäningsanda, som är bra på att samarbeta, är motiverade och redo att binda sig till sitt arbete.

Förutom flytande språk (Svenska och/eller Norska) förväntar vi oss goda kunskaper i engelska, då det är vårt företagsspråk. Utmärkta kunskaper i det norska språket ses som en fördel. Tidigare erfarenhet av kundbetjäning är en fördel.

Arbetstiden är 8 timmar mellan kl. 8-19 mån-fre och e-postarbete på veckosluten. I genomsnitt är arbetstiden 37,5 timmar i veckan. I början av anställningsförhållandet ordnas skolning till arbetet.

 Vi erbjuder dig..

  • skolning till arbetet
  • kontinuerligt heltidsarbete
  • modern och ungdomlig arbetsmiljö i Åbos ICT-område
  • goda personalförmåner (t.ex. företagshälsovård)
  • internationell arbetsplats
  • konkurrenskraftig månadslön
  • en avslappnad och trivsam arbetsplats, med god samarbetsanda

Ifall en arbetsökare flyttar från utlandet till Finland för denna arbetsposition så erbjuder vi en omfattande omlokaliserings paket samt hjälp med flyttandet.

Fundera inte för länge utan ansök genast, eftersom vi behandlar ansökningar redan under söktiden. Vi fyller platserna genast då vi hittar de rätta sökande!

Skicka din CV och din ansökan på engelska till oss.

Mer om oss: https://www.sykes.com och https://www.sykes.com/finland
Titta på vår video: https://youtu.be/1DXdYydFKHc