Vacancy details

Finland | Turku

This vacancy is now closed

Description

Liker du kundeservice?

Da vår bedrift vokser, trenger vi flere medarbeidere til vårt kontor I Turku Finland;

Kundekonsulenter (norsktalende)

Arbeidsoppgaver

Din jobb er å hjelpe kunder via telefon, epost og chat. Du skal svare på kundehenvendelser og hjelpe kunder med spørsmål om bl. a. produkt-, bestillings-, leverings- og betalingsinformasjon.

Vi ønsker å tilby den beste kundeservice, med profesjonelle og hyggelige medarbeidere, og vi skal styrke vår oppdragsgivers varemerke.

Er dette deg?

Vi ser etter nøyaktige, hardtarbeidende og vennlige kundekonsulenter, med en postiv innstilling og et smil i stemmen.  Du forstår betydningen av kvalitet i kundeservice. Du er selvstendig og jobber effektivt både alene og i team. Du er utadvendt og har gode kommunikasjonsevner.

Videre er du vant til å jobbe med datamaskin og foruten at du skriver og snakker flytende norsk, så håndterer du engelsk skriftlig og muntlig godt.

Tidligere erfaring med kundeservice er en fordel.

I tillegg til fast 100% stilling.

Vi tilbyr…

  • For den rette kandidaten kan vi tilby en omfattende flyttepakke med finansiellhjelp og hjelp til å finne bolig.
  • God opplæring og mulighet til å jobbe med spennende og godt kjente produkter
  • Fast stilling hel/deltid
  • Gode personalefordeler som gratis legehjelp på privatklinikk og rabatter innenfor våre partnere
  • Et internasjonalt arbeidsmiljø med utviklingsmuligheter
  • Fast månedslønn iht. tariffavtale
  • Et hyggelig uformelt arbeidsmiljø
  • Finland har det laveste skattenivået i hele Norden
  • Mulighet til å jobbe i et av Finlands mest moderne lokaler

 

Turku er en ung og internasjonal universitetsby med litt over 200 000 innbyggere. Turku er en kombinasjon av gammelt og moderne og tilbyr noe for alle. Turku har mange kulturelle arrangementer som festivaler, livlig og variert uteliv samt gode fritidsaktiviteter innenfor sport og natur.

Turku har direkte flyruter til Stockholm, Helsinki, Riga og Gdansk og fire daglige båtavganger til Stockholm.

Jobben er fulltid og vi ser etter mennesker som ønsker å jobbe hos oss fast, men dersom du ønsker å utforske Finland i et år eller to er det ingen problem for oss.

Vi vil ansette de rette kandidatene fortløpende.

Møt oss : https://youtu.be/1DXdYydFKHc

SYKES Enterprises Inc. er en global leverandør av kundeserviceløsninger innenfor Business Process Outsourcing (BPO) med 50.000 ansatte verden over på mer enn 30 forskjellige språk. Ved SYKES Finland Oy har vi nesten 220 ansatte som jobber med kundeservice og teknisk support. We leverer tjenester på svensk, norsk, dansk, finsk, nederlandsk, tysk og estisk. Vårt kontor ligger sentralt I Åbo (Turku), en by med nesten 200 000 innbyggereVi er en internasjonal arbeidsplass i vekst. Vi investerer i våre medarbeideres utvikling for å oppnå en kundeopplevelse med høy kvalitet.