Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Serviceinriktad reseadministratör!
Ref
51821
Function
Operations
Location
Sweden | Sveg
Required language
English, Swedish
Contract type
Permanent
Employment type
Full time
Closing date
06/03/2020
 
Apply now
Description

 

Vill du vara ansiktet utåt för Skandinaviens största flygbolag? Isåfall har du hittat helt rätt.

Vad innebär tjänsten?

I din roll som reseadministratör är du representant för Skandinaviens största flygbolag. Du kommer hantera inkommande samtal från resenärer där du besvarar och hjälper dem med deras frågor runt bokningar, resor och tilläggstjänster. Du är uppmärksam för resenärens behov och försöker alltid hitta den bästa lösningen. I varje dialog jobbar du flitigt för att förmedla bästa kundupplevelse. Du kommer att arbeta med följande uppgifter:

  • Boka resor samt hantera av- och ombokningar
  • Utföra resejusteringar enligt resenärernas önskemål
  • Hantera tilläggstjänster, exempelvis extra bagage, specialkost, djur m.m


Dina arbetstider kommer under de första 6 veckorna vara 8-17 måndag-fredag. Därefter kommer du att gå på ett rullande schema med arbetstider som kan variera mellan 7-19 måndag-söndag, din arbetstid kommer att vara 40 timmar/vecka. Arbete under storhelger förekommer också.

 


Vad behövs för att lyckas i tjänsten?

Eftersom dina arbetsverktyg kommer vara telefon och dator så har du inga problem med att hantera dessa två. Vi har inga krav på tidigare arbetserfarenheter men ser det som ett extra plus om du tidigare arbetat inom service- och kundtjänst. Vi anser att man kommer längst med rätt personlighet- och attityd och värdesätter detta framför erfarenhet. Det viktiga är att du har viljan att leverera service med resenären i fokus. En gymnasieexamen ser vi helst att du har med dig i bagaget samt ska du behärska svenska och engelska i både skrift och tal.

Den utbildningen du behöver för att lyckas i tjänsten får du av oss. Din anställning börjar med en 4 veckors betald utbildning där du får lära dig om systemen vi jobbar i, hur du bäst bemöter en resenär i telefon samt vart du hittar information för att besvara resenärens frågor. Efter utbildningen kommer du få ytterligare två veckors stöd, från din utbildare, medan du kommer in i din nya roll som reseadministratör.

Vad några av våra medarbetare säger om SYKES Sveg:

Det är väldigt tillfredsställande att hjälpa kunderna med deras drömresor”

"Det jag gillar bäst med SYKES är friheten, att kunna jobba i mitt eget tempo, och kollegorna såklart"

"Jag blev överlycklig när jag fick chansen att komma hit, jobba och bara klara mig själv som en vuxen person."

 

Vad kan vi erbjuda dig som anställd hos oss?

Vi är ett ungt och framåt team som kommer från landets alla hörn. Arbetsplatsen ligger i Sveg, Härjedalen med natur och fjäll inpå knuten. Våra vintrar består av snö och minusgrader vilket underlättar eftersom Sveg ligger ett stenkast från flertalet skidorter. Under sommaren finns ett flertal aktiviteter att sysselsätta sig med i Sveg samt en mängd evenemang och arrangemang. Detta kan vi erbjuda dig som anställd hos oss:

  • Personliga och professionella utvecklingsmöjligheter
  • Personalaktiviteter
  • Ett förmånligt friskvårdsbidrag
  • Grundutbildning inför tjänsten på betald arbetstid
  • Fast anställning med bonusmöjligheter utöver din månadslön
  • Natur, friluftsliv och ett aktivt föreningsliv

 
Som anställd på SYKES har du goda möjligheter att utvecklas inom företaget i Sverige och även utomlands. SYKES har sedan maj 2017 en verksamhet på Cypern dit anställda i vårt Svenska bolag kan söka. Det ger dig möjligheten att tillbringa 6 månader utomlands med säkerheten att du efter 6 månader kan komma tillbaka till ditt arbete hos SYKES Sverige. 

 

Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt reseteam med start den 16/3, tveka inte att kontakta oss om du har frågor. Sista ansökningsdag för tjänsten är 6/3.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

Lön

Du har fast lön enligt kollektivavtal och utöver det har du möjlighet till goda bonusmöjligheter samt frikostigt friskvårdsbidrag.

 

Anställningsvillkor

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.

 

Arbetsplats

Sveg

 

Om oss

SYKES finns i Sverige på orterna Sveg, Dals-Ed, Göteborg och Kalmar. I Sveg är vi ett team på cirka 200 medarbetare. SYKES är en global uppdragsgivare. Med huvudkontoret i Tampa, Florida, tillgodoser Sykes behoven av sofistikerade lösningar hos stora företag runt om i världen, främst inom kommunikation men också finansiella tjänster, teknik och hälsoindustrin. SYKES’ olika kunskaper inom effektiv kundservice hittar konsumenternas viktiga beröringspunkter i alla kundrelationer. Med över 70 kontaktcenter och 54.000 anställda, inkluderar våra resurser land-, kustnära- och offshore-platser samt 7000+ hembaserade arbeten. Stödet SYKES ger kunderna via olika medier, och på många språk, maximerar kundupplevelsen och kundlojaliteten hos klienterna. För oss är du en viktig person i vår organisation och vi vill att du ska trivas hos oss. Vi har kontinuerliga enskilda uppföljnings och utvecklingssamtal med våra anställda som en naturlig del i din utveckling. www.sykes.com

http://www.sykes.com

Job alerts