Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Finnish Speaking Technical Support for Samsung
Ref
50289
Function
Customer Service
Location
Sweden | Gothenburg
Required language
English, Finnish
Contract type
Permanent
Employment type
Full time
Closing date
30/04/2020
 
Apply now
Description

Finsktalande support till Samsungs kundservice / Suomenkielinen tukihenkilö Samsungin tukeen Göteborgiin

SYKES tarjoaa jännittävän työpaikan, jossa jokainen päivä on erilainen! Tulet avustamaan suomenkielisiä asiakkaita ja kuulumaan mukavaan suomalaiseen tiimiin.

Tarjoamme palkallisen tuotekoulutuksen työsuhteen alussa, sekä järjestämme säännöllisesti jatkokoulutusta jotta pysyt ajan tasalla koko työsuhteesi ajan.

Työskentelemme paljon henkilökohtaisen palautteen ja kehityksen kanssa, joten mahdollisuudet sekä henkilökohtaiseen kasvuun että urakehitykseen ovat hyvät.

Etsimme ongelmanratkaisusta kiinnostunutta henkilöä, joka rakastaa asiakaspalvelua! Työtehtäviin kuuluu pääosin asiakkaiden avustaminen puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Asiakkaamme on maailmanlaajuinen yritys, ja avustamme heidän asiakkaitaan erilaisten tuotteiden kanssa joihin lukeutuvat muunmuassa kodinelektroniikka, älypuhelimet sekä TV-tuotteet.

Viihtyäksesi roolissa tulee sinun ensisijaisesti olla halukas ratkaisemaan ongelmia. Olet rauhallinen, hyvä kuuntelija sekä täsmällinen. Tulet kommunikoimaan erilaisten asiakkaiden kanssa, joten on tärkeää että olet luonteeltasi empaattinen ja kärsivällinen. Työskentelemme kohti erilaisia tavoitteita joten meille on tärkeää, että olet vastuuntuntoinen sekä hyvä työskentelemään ryhmässä.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja tulet myös hyvin toimeen englannin kielellä. Eduksesi on, että sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta – tekninen osaaminen ei ole välttämätöntä.

Työ alkaa kuuden kuukauden koeajalla, joka sen jälkeen muuttuu vakituiseksi työsuhteeksi. Työaika on klo 7.00-21.00.

SYKES:ista:

SYKES on maailmanlaajuinen toimeksiantaja, joka suorittaa toimia Global 2000-yritykselle ja jonka pääkonttori sijaitsee Tampassa, Floridassa. SYKES tarjoaa hienostuneita ratkaisuja suurille yrityksille maailmanlaajuisesti pääasiassa kommunikoinnin saralla. Myös rahoitusalan, tekniikan ja terveydenhuollon viitekehyksissä tarjoaa SYKES palveluita. SYKES:in monipuoliset taidot tehokkaassa asiakaspalvelussa täyttävät tärkeiden kuluttajarajapintojen tarpeet kaikissa asiakassuhteissa.

SYKES:illa on yli 70 call centeriä ja 54000 työntekijää, joten palvelumme kattavat maa- ja rannikkoalueet sekä yli 7000 kotityöpaikkaa. SYKES tarjoaa tukea asiakkailleen monella kielellä eri medioiden kautta (puhelin, sähköposti, sosiaalinen media ja tekstiviestit). Tämän vuoksi asiakaskokemus ja –luottamus on maksimoitu. Lisätietoa saadaksesi vieraile osoitteessa: www.sykes.com.

 

Job alerts