Vacancy details

This vacancy is now closed

Vacancy title
Native Norwegian Technical Support Agent
Ref
34110
Function
Customer Service
Location
Sweden | Gothenburg
Required language
Norwegian
Contract type
Permanent
Employment type
Full time
Closing date
31/08/2019
 
Apply now
Description

Har du høy arbeidskapasitet, og liker kombinasjonen av kundekontakt, administrativt arbeid og Technical Support i et trivelig miljø med gode kollegaer? Søk da jobben som kundetjenestemedarbeider hos Samsung på SYKES!

Arbeidsoppgaver:
Som kundetjenestemedarbeider hos Samsung kommer du til å tilhøre et team på rundt 20 personer. Dine hovedsaklige arbeidsoppgaver kommer til å være Technical Support. Arbeidet innebærer kontakt med kunder via både innkommende telefon og mail. 

Stillingen inneholder ikke salg og er kun ren Technical Support og kundebehandling.

Hvem er du?
Vi søker deg med erfaring av lignende arbeidsoppgaver. Det er meriterende om du er vant til å arbeide over telefon og samtidig  at du er rask til å lære bruk av forskjellige systemer. Men uansett tidligere kvalifikasjoner vil du selvsagt få opplæring i stillingen hos oss, og dine medarbeidere vil hjelpe deg hele veien og sørge for at du blir en del av teamet.


Som person tåler du stress uten problem, du er udmyk, samarbeidsvillig, løsningsorientert og har et øye for detaljer. Selvstendighet og pålitelighet er egenskaper som også verdsettes.  

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Karin Angholt, recruiter, at karin.angholt@sykes.com

 

Om arbeidsgiveren

SYKES Enterprises Inc. er en global leverandør av kundeserviceløsninger innenfor Business Process Outsourcing (BPO) med mer enn 50.000 ansatte verden over på mer en 30 forskjellige språk. SYKES Enterprises Norway AS er et heleid datterselskap og bedriften ble etablert i Norden i 1995. Fra våre 8 nordiske kundesentre leverer vi tjenester for både små bedrifter og store internasjonale konsern. Mer informasjon om SYKES finner du på:
http://www.sykes.com

Job alerts