Sitel Group & Sykes are now Foundever™

This vacancy is now closed

Vacancy title
Swedish Speaking Travel Advisor - Direct Sales (Sveg)
Ref
142936
Function
Customer Service
Work Model
On-Site
Location
Sweden | Sveg
Required language
English, Norwegian, Swedish
Contract type
Permanent
Employment type
Full time
Closing date
27/03/2024
Description

Vill du arbeta för ett globalt företag i Härjedalen?

Vill du bli vår nya kundtjänstmedarbetare, kommunikatör eller kort och gott vår nya kollega och medarbetare hos oss på Foundever.

Vi söker dig som är nybakad student, vill börja om med något nytt eller som har en lång arbetslivserfarenhet men som vill göra något annat långt bort från storstadens stress, för oss är alla lika välkommen.

Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team på plats i Sveg där vi hjälper SAS kunder med allt från bokningar av biljetter, speciella önskemål till att se så att din kund får bästa tänkbara reseupplevelse.

Du börjar din anställning hos oss med en utbildningsperiod där du får lära dig hur du på bästa sätt hanterar de frågor som kommer in till kundtjänsten, hur du bokar biljetter och hittar information som kunderna efterfrågar. Utbildningen är en kombination av teoretiska och praktiska övningar.

Efter utbildningen kommer du med hjälp av dina kollegor börja hantera kundfrågor via telefon och vi vet att det kan vara nervöst i början men du kommer att ha många runt omkring dig som hjälper dig att komma i gång.

Vi är cirka 200 anställda på Foundever i Sveg och cirka 75 av våra medarbetare jobbar från centret i Sveg och det är på centret i Sveg vi nu vill bli fler.

Vi får oftast höra Sveg, vad finns det där eller varför ska jag flytta dit (för dig som funderar på att flytta, så kan vi erbjuda ett flyttpaket!)?

Det är en fråga som många av våra anställda en gång i tiden ställde men efter att ha besökt oss och börjat jobba hos oss har många blivit bofasta Härjedalingar.

Härjedalen erbjuder en fantastisk möjlighet till ett aktivt liv i vår fina natur som på sommarhalvåret erbjuder fiskevatten i världsklass, vandringsleder, MTB leder, golf, paddling och mycket mer.

Härjedalens geografiska placering gör det också möjligt att komma så nära midnattssol som det går utan att behöva leva i totalt mörker under december-januari.

Under vinterhalvåret är Vemdalen, Lofsdalen och Funäsdalen orterna dit många alpina- och XC-landslag väljer att förlägga sin försäsongsträning på grund av den säkra snötillgången. Vill du i stället ta dig fram med skoter finns det miltals med leder som tar dig vidare mot nya upplevelser. 

Under sommaren finns fantastiska möjligheter för fiske, vandra i fjällen, vara med på en björnsafari, besöka vår downhillbana för montainbike, padla kanot eller besöka någon av Härjedalens många smultrolställen. 

Härjedalen är placerat nästan mitt i landet och vi har 18 mil till Östersund, 14 mil till Mora och 11 mil till Ljusdal, samtliga orter går det buss till eller varför inte ta flyget från Svegs flygplats raka vägen till Arlanda för mindre än 600 sek.

Vill du veta mer om Härjedalen rekommenderar vi dig att besöka www.härligahärjedalen.se eller www.tasteget.nu/flytta-till-harjedalen.

Vi är ute i god tid då vi vet att det är ett stort beslut att flytta till en ny ort (glöm inte att vi erbjuder flyttpaket till dig som funderar på att flytta!).

Din anställning hos oss börjar den 2 april 2024 men vi ser gärna att du skickar in din ansökan redan nu.

Vi välkomnar självklart också ansökningar från dig som redan är boende i Sveg med omnejd.