Sitel Group & Sykes are now Foundever™

This vacancy is now closed

Description

Etsimme suomenkieliseen, lääkinnällisten laitteiden asiakaspalvelutiimiin reipasta työntekijää!

PALVELUNEUVOJA

Työssäsi autat suomenkielisiä asiakkaita heidän diabeteslaitteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja s-postitse.

Työssä menestyminen edellyttää tarkkuutta, luotettavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja.

Työ on kokoaikainen. Alkukoulutus tehtävään kestää 3 + 2 viikkoa. Työ ja samalla koulutus alkaa 20.2.2023. Koulutusjakso on normaalisti palkattua aikaa ja tapahtuu arkisin päiväaikaan, mahdollisesti klo 10.00-18.00. Tarkempi aika tarkentuu lähempänä aloitusta. Koulutus tapahtuu kokonaan englanniksi.

Tässä työssä edellytämme sitoutumista ilta- ja viikonloppupainoitteiseen työhön. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 15-23 välille, ja viikonloppuisin 7-23. Keskimääräinen työaika viikossa on 37,5.

Työssä on kk-palkka (TES: ICT alan tes toimihenkilöille). Iltalisä klo 18.00 alkaen, sekä yölisä klo 22.00 alkaen. Sunnuntai- ja pyhälisät myös TES:n mukaan.

Työ, mukaanlukien koulutus tehdään kokonaisuudessaan etätyötä.

 

Etsimämme kollega:

  • Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten auttamista
  • Sinulla on erittäin sujuvat viestintätaidot ja suomen kielen osaaminen (kirjallinen, suullinen, kuullun ymmärtäminen)
  • Pidät ongelmanratkaisusta ja nautit laadukkaan asiakaspalvelun tuottamisesta
  • Olet luonteeltasi sosiaalinen, positiivinen, ahkera ja avulias
  • Pystyt sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn
  • Omaksut nopeasti uutta ja tietokoneiden käyttösi on sujuvaa
  • Englannin kielesi on hyvä / erinomainen (englanti on virallinen sisäinen yrityskielemme ja tarvittaessa tuemme asiakkaita myös englanniksi sekä koulutus on kokonaisuudessaan englanniksi)
  • Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta

 

Oletko sinä uusi kolleekamme? Kerro meille itsestäsi lisää ja toimi heti. Täytämme paikan heti sopivien henkilön löydyttyä. Hae paikka ja lähetä sekä CV:si että hakemuksesi yhtenä dokumenttina työportaalimme kautta.

Meistä:

Olemme kansainvälinen yritys, jossa on rento ja nuorekas ilmapiiri. Loistava ja laadukas työnjälki on meille tärkeää ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti.  Työntekijämme edustavat 13 eri kansallisuutta ja tuemme eri asiakkuuksiemme asiakkaita yhteensä seitsemällä eri kielellä. Työyhteisömme ja yrityskulttuurimme on avoin, ystävällinen ja auttava - toivomme tätä myös sinulta.

Sitel Finland Oy (joka aiemmin tunnettiin nimellä SYKES Finland Oy) on osa kansainvälistä Sitel Groupia. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing). Sitelillä on yli 160 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja tuotamme yli 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille.

Sitel Finland Oy sijaitsee Turun Kupittaalla. Turussa meillä työskentelee noin 250 asiakaspalvelun ja teknisen tuen rautaista ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi, hollanniksi, saksaksi ja viroksi. Olemme kansainvälinen ja kasvava yritys, jossa panostetaan laadukkaaseen asiakaskokemukseen, pitkiin asiakassuhteisiin, kehittämiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Voit tutustua meihin paremmin osoitteessa www.sitel.com.