Sitel Group & Sykes are now Foundever™

This vacancy is now closed

Description

Blir du tiltrukket av å kunne jobbe i et av Europas mest solrike land og samtidig kunne utvikle deg både faglig og personlig? Vil du styrke CV-en og samtidig få minner for livet? Velkommen til oss på den fantastiske middelhavsøya Kypros!

Ettersom vi forstår at å flytte til utlandet er et stort skritt, ønsker vi at du skal føle deg trygg gjennom hele prosessen og derfor hjelpe deg med å bli bosatt på Kypros. Vi tilbyr flyttepakker, som betyr at vi hjelper til med innkvartering og flykompensasjon. Vi er med deg hele veien og hjelper også med kontakt med lokale myndigheter og banker. Kontoret du skal jobbe på består av engasjerte og fremadstrebende kolleger som brenner for å levere kundeservice på høyeste nivå. Gruppen beskriver seg selv som hverandres Kypros-familie og har en fritid som består av aktiviteter og sosialt samvær uavhengig av ukedag.

Hvis det er én ting vi kan love, så er det at etter tiden hos oss vil du ikke bare ha vokst som person, men også fått en opplevelse for livet!


Om rollen

I din rolle som reiserådgiver representerer du en verdensledende reisegruppe. Du vil håndtere innkommende samtaler fra privatpersoner vedrørende spørsmål om bestillinger, reiser og tilleggstjenester.

Din evne til å sette deg inn i kundens situasjon og deretter finne en passende reise etter kundens behov er en viktig del av ditt daglige arbeid. Tjenesten du yter letter kundens reise og bidrar til den totale reiseopplevelsen.

Du vil være en viktig del av reisekjeden når kunden henvender seg til kundeservice med spørsmål omkring bestillinger og før reisen. Arbeidet foregår i hovedsak via innkommende telefonsamtaler, men chat kan også forekomme.

Åpningstidene for kundeservicen er mandag-lørdag 8.00-20.00, arbeidsvaktene vil dermed bety dagtid, kveld og helg. Tjenesten starter med en betalt opplæring hvor du lærer både den tekniske siden av arbeidet og hvordan du kan tilby den beste kundeservicen.

Daglige oppgaver inkluderer:

    • Besvare oppkall fra kunder
    • Gi kundene service av høy klasse
    • Administrere kunderelaterte saker
    • Tilstrebe å oppnå dine daglige KPIer knyttet til kundetilfredshet, effektivitet og kvalitet

 Hvem ser vi etter?

I denne rollen søker vi deg som er sosial, ambisiøs, og motivert av å hjelpe kunder. Videre liker du å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo, raske endringer og god lagånd hvor det gode fellesskapet gjennomsyrer hele kontoret

I denne prosessen legger vi stor vekt på personlig egnethet. Vårt eneste krav er at du har fullført videregående skole, har Norsk som hovedspråk, kan engelsk og har et rent strafferegister.

Fordeler med å jobbe med oss på Kypros:

    • Fast månedslønn og fordelaktig bonussystem.
    • Sol 330 dager i året.
    • Gunstig skattesystem med 0 % inntektsskatt opptil €19 500/år.
    • Syke- og ulykkesforsikring både under arbeid og fritid.
    • Gunstige personalrabatter på lokale kafeer, restauranter og treningssentre mv.

Sikkerhetsfaktorer:

    • Flyttepakke inkl. opphold og flygodtgjørelse.
    • 21 dager ferie per år.
    • Hjelp med all administrasjon på Kypros som å åpne bankkonto og migrasjonssaker.


SITEL Kypros er vårt multinasjonale kontor i Larnaca. Kontoret er moderne og preget av varme, fellesskap og vinnerånd blant våre ca 550 kolleger. På kontoret er det agenter fra blant annet Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og England.


Høres dette ut som noe som interesserer deg?

Benytt sjansen og søk allerede i dag, for det er stor interesse og stillingene besettes raskt. Rekruttering pågår og vi ser frem til din søknad!

Send e-post til rekrutteringsteamet på careers.cyprus@connect.sitel.com for mer info.

Informasjon om tjenesten:


    • Oppstart: november og desember
    • Sted: Larnaka, Kypros
    • Ansettelsesform: Heltid med en innledende prøveperiode på 6 måneder.