Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

Kundesupport Specialist - Polestar

”Hvis du brænder for kontakt med mennesker og er entusiastisk for at være en del af at ændre en hel branche - så læs videre! ” 

Arbejdsopgaver 

Som Kundesupport Specialist er dit job konsekvent at levere en fremragende, og personlig kundeoplevelse, der imødekommer behovene hos nuværende og fremtidige kunder på tværs af bestillings- og ejerskabsrejser. Som en Polestar-brandambassadør er din kundeorienterede rolle afgørende i at støtte vores mission om at forbedre det samfund vi lever i, og bringe vores brandløfte til liv.

Vække interesse, engagere og uddanne potentielle købere og nuværende ejere gennem indgående og udgående aktiviteter på tværs af en række kanaler.

Uddan kunderne om Polestar-mærket, vores produkter, og effektivt og pålideligt guide kunder gennem en besværligfri serviceoplevelse.

Polestar er det uafhængige elektriske bilmærke grundlagt af Volvo Cars og Geely Holding. Fungerende som en opstart, vil du være en del af et koncentreret team, men med fordelene ved at være en del af en stor organisation.

Åbningstiderne for kundetjenesten er i ugedage fra 08:00-20:00, og 10:00-15:00 om lørdage. Positionen indebærer en 40 timers arbejdsuge, fordelt på 5 arbejdsdage, der på forhånd er planlagt. Vi har lukket om søndage, samt danske helligdage.

Om dig 

Hos Sitel mener vi, at din personlighed er vigtigere end dine tidligere kvalifikationer, og derfor kræver vi ikke tidligere erhvervserfaring. For at passe ind her tror vi på, at du er positiv og hjælpsom, har en god kommunikationsevne, og har interesse i biler. Du er også effektiv, tager ansvar for dine arbejdsopgaver og tilpasser dig let til nye situationer. Du har også evnen til at lære, forstå og tydeligt formidle brand, forretning og tekniske koncepter på en enkel måde. 

Krav 

  • Flydende på dansk både mundtligt og skriftligt. 
  • Flydende på engelsk både mundtligt og skriftligt.
  • Ren straffeattest.
  • Grundlæggende computerfærdigheder.

Kvalifikation 

  • Tidligere erfaring inden for kundeservice eller andet servicefag er en fordel. 
  • Erfaring med salg.
  • Interesseret i biler og teknologi.
  • Sprogfærdighed på tysk og/eller finsk er også et plus, men ikke et krav. 

Om os 

Sitel er en international ledende leverandør indenfor kundeserviceløsninger. såsom teknisk support, kundeservice, markedsføring og salg. Med 160 000 ansatte fordelt over 70 kundecentrer rundt om i verden, hjælper vi 2 000 organisationer med at maksimere kundeoplevelsen for at bidrage til loyale kunder. Vores arbejdskultur gennemstråles af vores motto: We help people, one caring interaction at a time.

Arbejdsdetaljer

Beskæftigelse: Fast ansættelse med indledende prøvetid på 6 måneder.

Grad: Fuldtid.

Arbejdssted: Göteborg, Lindholmen.

Løn og fordele: Månedsløn i henhold til vores kollektive overenskomst, samt wellness-tillæg. Vi tilbyder en supplerende flyttepakke hvis du skal flytte til Göteborg der dækker for evt. rejse- og flytteomkostninger.

SYKES er siden den 27. august en del af Sitel Group®