Sitel Group & Sykes are now Foundever™

This vacancy is now closed

Description

Etsimme nopealla aikataululla kahta (2) reipasta kesätyöntekijää suomenkieliseen asiakaspalveluun!

Työssäsi autat suomenkielisiä asiakkaita heidän diabeteslaitteisiin ja niiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä puhelimitse ja s-postitse.

Koulutamme tehtävään ja koulutus kestää 13 päivää.

Tämä kesätyö on kokoaikainen ja ajalla 23.5. - 31.8.2022.

Työajat ovat ma-pe klo 8 - 16.

Työssä on kk-palkka.

Etsimämme kesäkollega:

  • Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten auttamista
  • Sinulla on sujuvat viestintätaidot ja suomenkielen osaaminen (kirjallinen, suullinen)
  • Pidät ongelmanratkaisusta ja nautit laadukkaan asiakaspalvelun tuottamisesta
  • Omaksut nopeasti uutta ja tietokoneiden käyttösi on sujuvaa
  • Englannin kielesi on vähintään hyvällä tasolla (englanti on virallinen sisäinen yrityskielemme)

Meistä

Olemme kansainvälinen yritys, jossa on rento ja nuorekas ilmapiiri. Työntekijämme edustavat 13 eri kansallisuutta ja tuemme asiakkaitamme yhteensä seitsemällä eri kielellä. Työyhteisömme ja yrityskulttuurimme on avoin, ystävällinen ja auttava - toivomme tätä myös sinulta.

Tehtävään valituilta tarkistamme luottotiedot. Työsuhteen solmiminen edellyttää puhtaita luottotietoja.

Tulisitko meille kesätöihin? Kerro meille itsestäsi lisää ja toimi heti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si yhtenä dokumenttina tämän linkin kautta (hakuportaalimme).

 

Sitel Finland Oy (joka aiemmin tunnettiin nimellä SYKES Finland Oy) on osa kansainvälistä Sitel Groupia. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing).  Sitelillä on yli 160 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja tuotamme yli 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille.

Sitel Finland Oy sijaitsee Turun Kupittaalla. Turussa meillä työskentelee yli 250 asiakaspalvelun ja teknisen tuen rautaista ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi, hollanniksi, saksaksi ja viroksi. Olemme kansainvälinen ja kasvava yritys, jossa panostetaan laadukkaaseen asiakaskokemukseen, pitkiin asiakassuhteisiin, kehittämiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Voit tutustua meihin paremmin osoitteessa www.sitel.com.  Seuraa meitä SoMessa: @sykesfinland