Vacancy details

Norway | Bergen

This vacancy is now closed

Description
 

Vi søker nye talenter til verdens beste og mest sosiale arbeidsmiljø!

 

Utadvendt – er du utadvendt og liker å bli kjent med nye mennesker så har vi jobben for deg! Hos oss kan du bli del av et svært sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Fra første dag vil du bli kjent nye kollegaer. Du vil få god opplæring som varer i fire uker. Her vil du bli kjent med både kolleger, trainere og mentorer. Etter opplæring vil du bli del av et team og blir kjent med både teamleder og andre medlemmer på teamet. Vi hjelper deg og har som mål å gjøre deg best mulig.

 

 Serviceinnstilt- arbeidsoppgavene vil være å besvare innkommende telefonsamtaler fra kunder. De fleste av samtalene er teknisk support, vi hjelper også kunder med fakturaspørsmål, i tillegg til bestilling og endring av produkter. Vi er opptatt av å gjøre kundene fornøyd og at du skal oppnå gode resultater. Hos oss vil du få god opplæring, coaching og ukentlig oppfølging av leder. Dette gjør vi fordi vi er opptatt av at våre ansatte skal mestre jobben og utvikle seg. Er du engasjert og villig til å legge inn innsats så kan du nå langt.

 

Salg - kanskje den beste delen av jobben. Vi tilbyr fastlønn + bonus. Vi kan med stolthet si at hos oss får du muligheten til å utvikle deg som selger. Tenker du at du kan bli vår nye toppselger? Vi liker selvtillit og vil høre fra deg!

 

Konkurranseinstinkt - har du det så er det bare positivt. Hos oss blir du en del av et engasjerende, oppmuntrende og konkurransepreget (på den positive måten) arbeidsmiljø. Vi liker å ha det gøy på jobb og har stort sett konkurranser gående, med mange gøye premier.

 

 

Viktig informasjon

Vi har to mulige startdatoer i mai og juni. 

Lønn etter Tariff. Hvis du kommer på intervju så forteller vi hva vi kan tilby i lønn. Det som er kult er at vi tilbyr både fastlønn og bonus.

Arbeidstiden følger åpningstiden, så du må kunne jobbe både dag, kveld og helg.

I tillegg til å ha et utrolig sosialt og inkluderende arbeidsmiljø så har vi også mange andre goder vi tilbyr. Som for eksempel treningsrom, kantine og pensjonsordninger.

 

Som en punch line, så kan vi fortelle at vi er et stort internasjonalt selskap. Er du ambisiøs og har stå på vilje, så kan det være gode karrieremuligheter hos oss.

 

Har du lyst til å bli del av teamet vårt- send en søknad!