Vacancy details

Finland | Turku

This vacancy is now closed

Description

Är du vår nya kollega?

 

SYKES Finland Oy söker nya svensktalande talanger för följande position:

 

IT HelpDesk support i Åbo, Finland.

 

Den primära arbetsuppgiften är att erbjuda kundservice och teknisk support huvudsakligen för företagskunder per telefon, e-post och chatt.

 

Vi söker kundorienterade och sociala personer med god kommunikationsförmåga, som är flitiga, motiverade och ansvarstagande. Du bör fungera och trivas väl i grupp och lösa också problemsituationer med en positiv attityd. Utbildning eller arbetserfarenhet inom IT är till fördel, men absolut inte ett krav, då vi erbjuder samtliga nyanställda omfattande skolning. Arbetet är lättare för personer som har lätt för att stifta nya bekantskaper och arbetserfarenhet inom kundbetjäning är meriterande, men inte ett krav.

 

Det viktigaste är, att du både klarar av och är villig att lära dig nya kunskaper samt trivs med att arbeta i en stundvis hektisk arbetsmiljö. Vi erbjuder naturligtvis kontinuerligt stöd för arbetet. Du behöver tala och skriva flytande svenska och dessutom ha goda språkkunskaper i engelska. Kunskaper i finska är inte nödvändiga.

 

SYKES Finland Oy är en internationell och ungdomlig arbetsplats. Vi har för tillfället över 250 anställda från Danmark, Norge, Sverige, Finland, Nederländerna, Estland, och Tyskland.

 

Vi erbjuder:

 

  • Modern, ljus, och ergonomisk arbetsmiljö i Kuppis. Vissa möjligheter för arbete hemifrån finns också.
  • Omfattande, avlönad skolning för arbetet vid början av anställningen.
  • Tillsvidareanställning på heltid (37,5 timmar/vecka), i nuläget under kontorstid på vardagar.
  • Månadslön enligt kollektivavtal.
  • Goda personalförmåner.
  • En internationell och ungdomlig arbetsplats med god gemenskap.
  • Möjligheter att växa och utvecklas med företaget

 

Vi intervjuar och anställer kandidater löpande, så hör av dig snarast!

 

Vi söker kollegor som kan tänka sig att hänga med en lite längre stund, med andra ord lämpar sig detta inte som säsongsjobb.

 

Mera om oss:

https://youtu.be/1DXdYydFKHc

https://www.instagram.com/sykesfinland/

https://www.facebook.com/sykesfinland/

 

Du kan under hanteringen av din ansökan bli kontaktad under namnen SYKES och Sitel Group. Detta beror på en sammanslagning av Sykes till Sitel Group som pågår som bäst. Även om namnet på vårt företag byter, så kan du vara säker på att vi fortfarande erbjuder arbetsuppgifter med över 40 års erfarenhet av kostnadseffektiva affärslösningar, exceptionella kundservice- och supporttjänster till ledande företag och varumärken i olika branscher.

Vårt kontor hittar du i Kuppis, Åbo. Hos oss arbetar mer än 250 proffs inom kundtjänst och vi betjänar våra kunder på sju olika språk. Vi är ett internationellt och växande företag som satsar på en högkvalitativ kundupplevelse, långvariga kundrelationer, utveckling och personalens välbefinnande.