Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare är ditt jobb att konsekvent leverera en enastående, personlig och kundupplevelse för att tillgodose behoven hos nuvarande och framtida kunder ifrån första intresset till levererad produkt. Som en Polestar-varumärkesambassadör är din kundinriktade roll avgörande i att stödja vårt uppdrag att förbättra det samhälle vi lever i och ge liv åt vårt varumärkeslöfte.

Engagera och utbilda potentiella köpare och nuvarande ägare genom inkommande och utgående samtal, chattar, email och via våra sociala medier.

Utbilda kunderna om varumärket Polestar och våra produkter samt effektivt vägleda kunder på ett tillförlitligt sätt genom en problemfri serviceupplevelse.

Kunden kommer alltid först. Hitta bra lösningar. Lär dig och dela tillbaka så att vi hela tiden kan förbättra Polestars kundupplevelse och se till att våra kunder känner sig omhändertagna och får den hjälpen de behöver.

Polestar är det oberoende elektriska bilmärket som grundades av Volvo Cars och Geely Holding. Det kommer fungera som ett start-up prodjekt och du kommer att vara en del av ett litet team men med fördelarna att vara en del av ett stor organisation.

Kundtjänten kommer initiellt vara öppen 8-20 måndag-lördag men kommer utöknas framöver och arbetstiden blir fördelad på åtta timmars skift däremellan.

Om dig

På Sitel anser vi att din personlighet är viktigare än dina meriter och ställer därför inte krav på tidigare yrkeserfarenhet. Men för att passa här tror vi att du är positiv och hjälpsam, har en god kommunikativ förmåga och har ett intresse för bilar. Du är också effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och anpassar dig lätt till nya situationer. Du har även en förmåga att lära dig, förstå och tydligt förmedla varumärkes-, affärs- och tekniska begrepp på ett enkelt sätt.

Krav

 • Besitter flytande kunskaper i finska och engelska i tal och skrift
 • Grundläggande datorkunskaper
 • Avslutad gymnasieutbildning
 • Rent belastningsregister

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller annat serviceyrke
 • Erfarenheter inom försäljning
 • Ett intresse för bilar

Vi erbjuder:

 • En betald grundutbildning som är distansbaserad
 • Fast månadslön + möjlighet till bonus
 • Utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Friskvårdsbidrag
 • Skiftarbete

Om oss

Som en global ledare i kundsupport och kundbemötande inom produkter och företagslösningar sammarbetar Sitel med världens mest omtyckta märken, från stora märken till lokala nystartade företag, för att designa, bygga och leverera en konkurenskraftig support i alla våra kundmöten.

Med vår prisbelönta kultur som bygger på mer än 35 års branschledande erfarenhet och engagemang för att förbättra medarbetarnas upplevelse, förbättrar vi våra företagsresultat genom att kombinera innovativt designtänkande och digitala lösningar – inkluderat självbetjäning, artificiell intelligens (AI), automatisk och datadrivna analyser – med den expertisen, känslan och empatin för våra medarbetare skapar vi kontakter.

På Sitel värderar vi varje samtal!

Om tjänsten

Startdatum: 10/1 eller 24/1

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tjänstgöringsort: Distans, fördelaktigt om du kan tänka dig de första 2 månaderna på plats på vårt kontor i Göteborg. Vi står för boende.

Lön och förmåner: Fast månadslön i enlighet med vårt kollektivavtal, friskvårdsbidrag och möjlighet till bonus.

SYKES är från och med den 27 augusti en del av Sitel Group®