Vacancy details

Sweden | Jönköping
Description

Er du en utadvendt og handlingsorientert person som brenner for service og ønsker å være med å skape en god kundeopplevelse? Vil du være en del av et internasjonalt selskap som gir deg rom for å utvikle dine språkkunnskaper og samtidig bygge gode sosiale relasjoner. Hos Sitel tillater vi personlig utvikling og hjelper andre.

Hvis det høres interessant ut, er dette jobben for deg!

Oppdrag:
Din primære oppgave vil være å svare på det innkommende kundespørsmål, og dette vil i hovedsak skje via telefon eller e-post. Her vil du delta i et nordisk team bestående av en svensk og norsk avdeling.

Hvem er vi?
SYKES er et globalt markedsførings- og kundeserviceselskap som tilbyr kundetilknytningstjenester til Globalt 2000-selskaper. Med hovedkontor i Tampa, Florida, møter SYKES de sofistikerte løsningsbehovene til store selskaper over hele verden. Her er det først og fremst innen detaljhandel, kommunikasjon, finans, teknologi og helsevesen.
SYKES er nå en del av SITEL Group!

Vi er et nyåpnet kontor som ligger i sentrum av Jönköping. Vi åpnet i slutten av desember 2019 med 30 kundeservicemedarbeidere og i dag er det over 100 og vi har plass til enda flere. Vi tilbyr og arbeidsmiljø, det er veldig sosialt, åpent og behagelig.

Hva vi tilbyr:

En dynamisk og motivert arbeidsplass som verdsetter personlig ansvar.

Grundig opplæring med mulighet for individuell coaching og utviklingsplaner.
Arbeid i et internasjonalt miljø med fantastiske karrieremuligheter.

I SITEL verdsetter vi at vi skal sette i gang og alltid prioritere internt til nye stillinger. Her fokuserer vi på din personlighet og arbeidsmoral, hvor dette vektes høyere enn din tidligere arbeidserfaring!

Derfor stiller vi ingen krav til tidligere ansettelse når vi ser etter fremtidige ansatte.

Kvalifikasjoner:

Du må være minst 18 år gammel
Gode ​​engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.
Gode ​​kommunikasjons evner.
Du er løsningsorientert.
Du brenner for å yte god service.
Du har gode IT-kunnskaper.

Startdato: februar 2022
Av: (Work At Home) Jönköping, Sverige
Ansettelsesform: Fast med en prøvetid på 6 måneder.
Lønn: Rask månedslønn og det er mulighet for bonus med Flyttepakke

Kontakt
Ønsker du mer informasjon om stillingen eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte rekrutteringssjef Halima Iman via e-post halima.iman@connect.sitel.com