Vacancy details

Sweden | Ed
Description

Oletko ratkaisukeskeinen ihminen jonka intohimona on tarjota laadukasta asiakaspalvelua luoden parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen?
Arvostatko nopeatempoista työtä?
Siinä tapauksessa tämä saattaa olla työ juuri sinulle!

 

Luomassa Parasta Asiakaskokemusta

Työssämme vastaanotamme sisääntulevia tukipyyntöjä koskien asiakkaidemme tuotteita ja tarjontaa, tarjoten mukavaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua jokaiselle asiakkaalle. Pääasiallisesti asiakasyhteydet tapahtuvat puhelimitse, mutta yhteydenpitoa tapahtuu myös sähköpostitse sekä chatissa.

 

Tarjoamme Sinulle:

 • Nuorekkaan ja motivoivan työpaikan joka arvostaa henkilökohtaista panosta
 • Kattavan palkallisen koulutuksen heti työsuhteen alussa sekä yksilökohtaista valmennusta henkilökohtaiseen kehitykseen sekä uralla etenemiseen
 • Työn kansainvälisessä ilmapiirissä mahtavilla uramahdollisuuksilla
 • Kiinteän, kilpailukykyisen kuukausipalkan ja tarvittaessa apua muuttokustannuksissa

 

Persoonasi on tärkeämpi kuin kokemuksesi!

SYKESillä olemme sitä mieltä että asenne ja persoona merkitsevät enemmän kuin aikaisempi työkokemus. Tämän takia meillä ei ole vaatimuksia aiemman työkokemuksesi suhteen uusia työntekijöitä hakiessamme.

 

Hakiessasi työhön sinun tulee kuitenkin:

 • olla täyttänyt 18 vuotta
 • osata englantia puhuttuna sekä kirjoitettuna
 • omata hyvät kommunikointitaidot
 • olla ratkaisukeskeinen
 • nauttia hyvän palvelun ja erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamisesta
 • hallita perustason tietokonetaidot
 • pitää työskentelystä kohti annettuja tavoitteita

 

 

Keitä Me Olemme?

Lopputulos tähtäimessä alusta alkaen.

Nopeamman teknologian ja laajenevien kommunikointikanavien aikakaudella asiakkaat ovat yhä enemmän ja enemmän digitaalisesti kytköksissä - mutta kuitenkin yhä vieraantuneempia - brändeistä joita he valitsevat käyttöönsä.

SYKES tarjoaa täyden asiakkaan tuen tarjonnallaan alusta loppuun ja toimii ‘helping people one caring interaction at a time’ -periaatteellaan luoden ja ylläpitäen luottamusta brändien ja heidän kuluttajiensa välillä.

Vuonna 2017 SYKES juhli 40-vuotista taivaltaan. Yritys on saavuttanut paljon yhdessä sen ensimmäisen 40 vuoden aikana ja jatkaa luoden innovaatioita, ratkoen haasteita, korostaen asiakasarvoja ja pysyen uskollisena sen ydinajatukselle – muiden auttamiselle.

 

SYKES on digitaalisen marketoinnin sekä asiakaspalvelun kansainvälinen ulkoistaja, tarjoten asiakaslähtöisiä palveluita maailmanlaajuisesti 2000 yritykselle. Yrityksen päämajan sijaitessa Tampassa, Floridassa, se tarjoaa asianmukaisia ratkaisuja tyydyttäkseen isoimpienkin yritysten tarpeet ympäri maailmaa. Suurimmat toimialat ollen jälleenmyynti, kommunikaatiot, finanssipalvelut, teknologia sekä terveydenhuollon palvelut.

 

 

Tietotaidon Tiede

Olemme yritys monella näkökulmalla, joita yhdistää yksi tavoite: helping people one caring interaction at a time

Me uskomme että meistä jokaikinen sekä jokainen kohtaaminen merkitsee.

“Muut ensin” asenteellamme palvelemme ajatuksella ja ammattitaidolla, työskennellen nopeasti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti tehdäksemme asioista helpompaa.

Kuuntelemme aivojamme ja puhumme sydämestämme, luoden luottamusta asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen.

Tällä hetkellä meillä on yli 80 toimistoa joissa yli 50.000 työntekijää käsittelevät asiakassuhteita yli 30:lla kielellä.

Kahdeksasta pohjoismaisesta keskuksesta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa toimitamme palveluita sekä pienille paikallisyrityksille että suurille kansainvälisille yrityksille.

Call centerissämme Ruotsin Edissä työskentelee tällä hetkellä hieman yli 280 ihmistä tarjoten palveluja ja tukea asiakkaille ympäri pohjoismaita.