Vacancy details

Sweden | Jönköping

This vacancy is now closed

Description

Er du en udadvendt og handlingsorienteret person, som brænder for service og vil være med til at skabe gode kundeoplevelser? Vil du være en del af en international virksomhed, som giver dig plads til at udvikle dine sprogkompetencer og samtidig bygge gode sociale relationer. Hos Sitel tillader vi personlig udvikling og være med til at hjælpe andre.

Hvis dette lyder interessant, så har vi jobbet til dig!

Opgave:
Din hovedopgave vil være at besvarer indgående supportspørgsmål og dette vil primært foregå over telefon eller E-mails. Her vil du indgå i et Nordic-team som består af en svensk og norsk afdeling. 

Hvem er vi?
SYKES er en global marketing- og kundeservice virksomhed, som leverer kundetilknytningstjenester til Global 2000-virksomheder. Med hovedkontor i Tampa, Florida, tilfredsstiller SYKES' sofistikerede løsningsbehov hos større virksomheder over hele verden. Her er det primært indenfor detail-, kommunikations-, finansielle tjenester-, teknologi- og sundhedsindustrien.
SYKES er nu en del af SITEL Group!

Vi er et nyåbnet kontor beliggende i centrum af Jönköping. Vi åbnede op i slutningen af ​​december 2019 med 30 kundeservicemedarbejdere og er i dag over 100, og vi har plads til endnu flere. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der er meget socialt, åbent og behageligt.

Hvad vi tilbyder:

En dynamisk og motiverende arbejdsplads der værdsætter personlig ansvarlighed.

  • Grundig træning med mulighed for individuel coaching og udviklingsplaner.
  • Arbejde i et internationalt miljø med fantastiske karrieremuligheder.

Hos SITEL værdsætter vi erhvervserfaring og prioritere altid internt til nye stillinger. Her har vi fokus på din personlighed og arbejdsmoral, hvor dette vægtes højere end din tidligere erhvervserfaring!

Derfor har vi ingen krav til tidligere ansættelse, når vi leder efter fremtidige medarbejdere.

Kvalifikationer:

  • Du skal mindst være 18 år gammel
  • Gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt.
  • Gode kommunikations færdigheder.
  • Du er løsningsorienteret.
  • Du brænder for at levere god service.
  • Du har gode ITfærdigheder.

Startdato: Februar 2022
By: (Work at home)Jönköping, Sverige
Ansættelsestype: Permanent med en prøveperiode på 6 måneder. 
Løn: Fast månedsløn og der er mulighed for bonus med Flyttepakke

Kontakt 
Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen eller ansættelsesprocessen, kan du kontakte rekrutteringschef Halima Iman via e-mail halima.iman@connect.sitel.com.