Vacancy details

Finland | Turku
Description

Vi leder efter dig som brænder for kundeservice, og som kan give kundeservice i topkvalitet til kunderne som handler på Europas største modewebshop, Zalando.

Taler du dansk på modermålsniveau og søger et job i Finland? Har du for nyligt fået huen på, eller har du bare brug for et sabbatår? Leder du efter et entry-level job, hvor du samtidig kan få lidt international joberfaring? Dette er din chance - vi søger nye kolleger!

Vi, SYKES Finland Oy, leder efter dansktalende folk til vores

Kundeservice Specialist stillinger

Som Kundeservice Specialist er dit job at understøtte danske kunder via telefon, e-mail og chat. Vores kundeservice, hjælper kunder med deres henvendelser omkring levering af pakker, regning, produkter etc.

Vi leder efter fantastiske kolleger, der er positive, sociale, kundeserviceorienterede, hårdtarbejdende og har en høj arbejdsmoral. Du er i stand til at lære hurtigt og kan også arbejde i hektisk miljø. Vi sætter pris på god sans for humor, da vi er en ung og international arbejdsplads, hvor vi arbejder i hold. Vi kræver dansk sprogfærdighed på modersmålsniveau (talt, skriftligt og forståelse). At kunne bruge en computer er et krav.

For dem, der flytter fra udlandet for at arbejde ved os, tilbyder vi en god og omfattende relokeringspakke, hjælp med flytning samt med at finde et sted og bo.

  • Vi tilbyder træning til jobbet i begyndelsen af ansættelsen
  • Permanent job (midlertidigt job er også muligt)
  • Moderne og ungdommeligt arbejdsmiljø
  • Gode personaleydelser (fx. behandling på en privat klinik)
  • International arbejdsplads
  • Månedsløn ifølge overenskomst
  • Afslappet og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor vi har en god ånd og sociale arrangementer
  • Mulighed for at være en del af en virksomhed i vækst

I øjeblikket har vi over 250 fagfolk (og 30+ danskere) der arbejder her på vores kontor i Turku, Finland. Vi understøtter vores kunder og kunder på svensk, dansk, norsk, finsk, estisk, hollandsk og tysk. Vores firma sprog er engelsk.

Turku er en levende og international universitetsby med næsten 200.000 beboere. Turku byder på kultur (fx. mange sommerfestivaler), natteliv, det storslåede øhav og natur samt gode muligheder for alle former for sportsaktiviteter. Turku er let tilgængeligt fra de nordiske lande, og vidste du, at skatteniveauet i Finland er det laveste i Norden?

Få international erhvervserfaring, nye venner, bo og ha’ det sjovt i udlandet!

Vi udfylder positionerne, så snart der findes passende kandidater. Vi håber at høre fra dig snart!

Og tjek vores video: https://youtu.be/1DXdYydFKHc