Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

Suomea puhuva asiakaspalveluvastaava

 

Sitel Group tarjoaa jännittävän työpaikan Göteborgissa, jossa jokainen päivä on erilainen! Avustat suomenkielisiä asiakkaita ja pääset osaksi suomalaista tiimiämme.


Työsuhde alkaa palkallisella tuotekoulutuksella. Järjestämme myös säännöllisesti jatkokoulutusta jotta pysyt ajan tasalla koko työsuhteesi ajan. Mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen ovat hyvät.

Etsimme ongelmanratkaisusta kiinnostunutta henkilöä, joka rakastaa asiakaspalvelua! Työtehtäviisi kuuluu pääosin asiakkaiden avustamista puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Asiakkaamme on yksi maailman johtavista elektroniikka-alan yrityksistä, ja avustamme heidän asiakkaitaan erilaisten tuotteiden kuten kodinelektroniikan sekä mobiili- ja TV-laitteiden kanssa.

Viihdyt tässä roolissa kun nautit ongelmanratkaisusta ja tiimityöstä. Työskentelemme tavoitteellisesti, joten meille on tärkeää että olet vastuuntuntoinen ja täsmällinen työssäsi. Pysyt rauhallisena muuttuvissa tilanteissa ja olet hyvä kuuntelija. Kommunikoit sujuvasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja olet empaattinen ja kärsivällinen.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Eduksesi katsotaan jos sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta – tekninen osaaminen ei ole välttämätöntä. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa kuuden kuukauden koeajalla. Työ edellyttää muuttoa Göteborgiin. Työajat sijoittuvat arkipäiviin sekä toisinaan myös iltoihin (klo 20 asti) ja viikonloppuihin (klo 16 asti).

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki josta on hyvät kulkuyhteydet kolmeen Skandinavian pääkaupunkiin Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Osloon. Göteborg on eläväinen, kulttuurielämältään monipuolinen ja kansainvälisestikin suosittu opiskelijakaupunki. Meillä Göteborgissa työskentelee jo 25 suomalaista – liity joukkoomme!

Sijainti: Göteborg/Ed

Aloituspäivä: 6/12/2021