Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

Customer Care specialist – Polestar

“Onko asiakaspalvelu ja ihmisten auttaminen lähellä sydäntäsi? Haluatko olla osa autoalan muutosta kohti täysin sähköistä tulevaisuutta? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!”

Mitä teet?

Varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen ja pidät huolta nykyisistä ja uusista asiakkuuksista. Asiakaskontaktointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja sosiaalisen median kautta. Työskentelet tavoitteellisesti auttaaksesi asiakkaita löytämään heille sopivimmat ratkaisut.

Työvuorot ajoittuvat ma-la kello 8-20 välille ja työpäivän pituus on kahdeksan tuntia. Aukioloajat voivat muuttua tulevaisuudessa.

Työsuhde alkaa palkallisella koulutusjaksolla jonka aikana opit autoalasta sekä päivittäisten tietojärjestelmien käytön. Tukea on aina saatavilla myös koulutusjakson jälkeen.

 

Kuka olet?

Me Sitel Group uskomme, että persoonallisuus on tärkein työvälineesi, joten emme vaadi aiempaa koulutusta tai kokemusta alalta. Sovit joukkoomme hyvin, kun sinulla on iloinen ja auttavainen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Hoidat työtehtäväsi huolellisesti ja vastuullisesti ja mukaudut muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on kykyä ja halua oppia ja osaat viestiä monimutkaisetkin asiat selkeällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Odotamme sinulta

· Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

· Ajokorttiluokka B

· Ei rikosrekisteriä

· Tietotekniset perustaidot

Lisäksi katsomme eduksi aiemman kokemuksen asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä kiinnostuksen teknologiaa kohtaan.

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki josta on hyvät kulkuyhteydet kolmeen Scandinavian pääkaupunkiin Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Osloon. Göteborg on eläväinen, kulttuurielämältään monipuolinen ja kansainvälisestikin suosittu opiskelijakaupunki. Meillä Göteborigissa työskentelee jo 25 suomalaista – liity joukkoomme!

Työsuhde: Vakituinen työsopimus 6kk koeajalla

Työaika: Kokoaikainen

Paikkakunta: Göteborg

Palkkaus ja etuudet: Työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka, hyvinvointi-etuus sekä mahdollisuus kuukausittaisiin bonuksiin.