Vacancy details

Cyprus | Larnaca

This vacancy is now closed

Description

Längtar du efter att åka utomlands igen? Vi är glada att meddela att Cypern välkomnar resenärer från Sverige och att vi anställer till både PlayStation, Zalando, Telenor och One Plus!

Cypern har varit skonat från viruset och har haft färre fall än många andra länder. Efter en omfattande lockdown i våras öppnade medelhavsön upp i början av juni och välkomnar nu resenärer från Sverige om du kan visa upp resultat av ett negativt Covid-19 test vid flygresan.

SYKES Cypern var snabba att agera på den nya verkligheten och installerade arbetsstationer och datorer hemma hos våra medarbetare så att samtliga kunde fortsätta jobba som vanligt, men hemifrån.

Om du har några frågor eller funderingar om läget på Cypern är du välkommen att höra av dig till oss!

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du representera någon av våra klienter PlayStation, Zalando Telenor eller One Plus och hjälpa deras privatkunder via inkommande telefonsamtal och mail. Vanliga frågor gäller leveranser, returer, fakturor, abonnemang, produkter, eller tekniska problem. Service och support kommer i första hand, men jobbar du med Telenor så kommer rollen även att innehålla merförsäljning och behovsanalysering. Möjligheten till bonus är stor. Vi berättar gärna mer om skillnaderna mellan klienterna i ett samtal för att du ska hitta din perfekta match!

Fördelar med att jobba hos oss i Cypern:

 • Fast månadslön med individuell provision och fördelaktigt bonussystem.
 • Sol 330 dagar om året.
 • Förmånligt skattesystem med 0% inkomstskatt upp till €19,500/ år.
 • Förmånliga lokala personalrabatter på bla. caféer, restauranger och gym.
 • Flyttpaket inkl. boende och flygersättning.
 • 21 dagars betald semester per år.
 • Vi hjälper dig med all administration på plats på Cypern som exempelvis att öppna ett bankkonto och migration.

Vi söker dig som:

 • Har fullständig gymnasieexamen.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Besitter god teknisk förmåga med mobil och dator.
 • Rent belastningsregister

För att passa in personligt söker vi dig som vill komma in i ett socialt sammanhang och vill utvecklas som person. Du är ambitiös, nyfiken och tävlingsinriktad. I denna process lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi på SYKES globalt och lokalt?
SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar och tjänster för hela livscykeln av digital marknadsföring, säljkompetens, kundservice, teknisk support m.m. Med över 70 kontaktcenters och ca 60.000 anställda hjälper vi 2000 företag och deras slutkunder runt om i hela världen. Vår företagskultur genomsyras av våra värdeord: We help people, one caring interaction at a time.

SYKES Cyprus är placerat i Larnaca. Det är ett snabbt växande multinationellt kontor där vi bland annat jobbar med att ge kundservice åt exempelvis Telenor, PlayStation, Zalando och Oneplus-kunder. Kontoret är modernt och präglas av en varm, gemenskaplig och vinnarkänsla bland våra drygt 450 kollegor. Kontoret består av medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och England.

Låter detta intressant för dig?

Ta chansen och sök redan idag, för intresset är stort och tjänsterna fylls snabbt. Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!

Maila rekryteringsteamet på careers.cyprus@sykes.com för mer info.

Fakta kring tjänsten:

Startdatum: Enligt överenskommelse
Plats: Larnaca, Cypern
Anställningsform: Heltid med provanställning, goda möjligheter till förlängning.