Vacancy details

Sweden | Gothenburg
Description

SYKES tarjoaa jännittävän työpaikan, jossa jokainen päivä on erilainen! Avustat suomenkielisiä asiakkaita ja pääset osaksi suomalaista tiimiämme.

Työsuhde alkaa palkallisella tuotekoulutuksella. Järjestämme myös säännöllisesti jatkokoulutusta jotta pysyt ajan tasalla koko työsuhteesi ajan. Mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun ja urakehitykseen ovat hyvät.

Etsimme ongelmanratkaisusta kiinnostunutta henkilöä, joka rakastaa asiakaspalvelua! Työtehtäviisi kuuluu pääosin asiakkaiden avustamista puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Asiakkaamme on yksi maailman johtavista elektroniikka-alan yrityksistä, ja avustamme heidän asiakkaitaan erilaisten tuotteiden kuten kodinelektroniikan sekä mobiili- ja TV-laitteiden kanssa.

Viihdyt tässä roolissa kun nautit ongelmanratkaisusta ja tiimityöstä. Työskentelemme tavoitteellisesti, joten meille on tärkeää että olet vastuuntuntoinen ja täsmällinen työssäsi. Pysyt rauhallisena muuttuvissa tilanteissa ja olet hyvä kuuntelija. Kommunikoit sujuvasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja olet empaattinen ja kärsivällinen.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä. Eduksesi katsotaan jos sinulla on aiempaa asiakaspalvelukokemusta – tekninen osaaminen ei ole välttämätöntä.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa kuuden kuukauden koeajalla. Työajat sijoittuvat arkipäiviin sekä toisinaan myös iltoihin (klo 20 asti) ja viikonloppuihin (klo 16 asti).

SYKES:

SYKES on kansainvälisesti toimiva contact center, joka on erikoistunut tarjoamaan joustavia ja laadukkaita asiakastuen ulkoistamisratkaisuja. Kumppanimme saavat käyttöönsä toimivan tiimin, laadukkaat järjestelmät ja nykyaikaisen tekniikan asiakaspolkujen virtaviivaistamiseksi. Teemme kaiken unohtamatta kaikkein tärkeintä – yksilöllistä ja aitoa ihmisten kohtaamista. Ihmiset ovat aina kumppaneidemme ja yrityksemme tekemisen keskiössä, riippumatta siitä miten ja kuinka nopeasti tekniikka kehittyy.

SYKES:illa on yli 70 contact centeriä ja 61 000 työntekijää 23 eri maassa. Vahvuutenamme on kyky yhdistää mittava kansainvälinen kokemus ja paikallisten asiantuntijoidemme osaaminen. Autamme asiakkaita heidän kielellään ja kohtaamme heidät aidosti, jotta he sitoutuvat asiakasyrityksiimme entisestään. Lisätietoa löydät verkkosivuiltamme: www.sykes.com.

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki josta on hyvät kulkuyhteydet kolmeen Scandinavian pääkaupunkiin Tukholmaan, Kööpenhaminaan ja Osloon. Göteborg on eläväinen, kulttuurielämältään monipuolinen ja kansainvälisestikin suosittu opiskelijakaupunki. Meillä Göteborigissa työskentelee jo 25 suomalaista – liity joukkoomme!