Vacancy details

Sweden | Jönköping

This vacancy is now closed

Description

Nu söker vi en ny teammedlem till rekryteringsavdelningen som kommer att jobba mot både Cypern och Sverige. Är du utåtriktad, social och någon som älskar att träffa och prata med många olika människor? Är du nyfiken på rekrytering och trivs med att arbeta i en internationell miljö? Då kan detta vara nästa steg för dig!

Om rollen

I din roll som Recruitment Specialist kommer du ansvara för hela rekryteringsprocessen, från dess att behov uppstår till dess att kandidaterna är på plats på kontoret. Detta innebär allt från marknadsföring och annonsering, urval, intervjuande, referenstagning och onboardning. Du kommer främst jobba mot vårt nordiska kontor på Cypern, men även till ett par av våra svenska kontor. Du är stationerad i Jönköping.

Rollen innebär även administrativa uppgifter likväl som ansvar över sociala medier, deltagande på event, mässor samt nätverkande och relationskapande. Resor kan förekomma i viss mån.

Då du främst kommer att jobba mot vårt kontor på Cypern sker stora delar av ditt arbete på engelska. Det är därför av stor vikt att du känner dig bekväm och trygg med det.

Vi är ett litet team och din roll kommer därför vara bred varför arbetsuppgifter som inte presenterats ovan kan förekomma.

Om dig

Vi tror att du är en driven och nytänkande person. Du trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål, i ett högt tempo. Vi tror att du är tävlingsinriktad samtidigt som du gillar att arbeta i ett team. För att trivas i rollen hos oss bör du vara social och utåtriktad, ha lätt för att knyta nya kontakter samtidigt som du är en duktig administratör. Du ska även gilla att hålla många bollar i luften samtidigt.

Har du erfarenhet av rekrytering, Employer Branding, callcenterbranschen eller inom ett processtyrt bolag är det ett plus men inte ett krav. På SYKES är koncernspråket engelska och du behöver därför behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Krav:

  • Fullständig gymnasieutbildning
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande:

  • Utbildning inom rekrytering eller liknande arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst
  • Tidigare sälj-erfarenhet
  • Utlandsarbete
  • Förståelse för övriga nordiska språk

Om oss:

SYKES är en internationellt ledande leverantör av kundservicelösningar och tjänster för hela livscykeln av digital marknadsföring, säljkompetens, kundservice, teknisk support m.m. Med över 70 kontaktcenters och 60 000 anställda hjälper vi 2 000 företag och deras slutkunder runt om i hela världen. Vår företagskultur genomsyras av våra värdeord: We help people, one caring interaction at a time.

Villkor:

Anställningsform: Tidsbegränsad: Omgående - 31:a December 2021

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tjänstgöringsort: Jönköping

Startdatum: Omgående

Lön och förmåner: Fast månadslön enligt överenskommelse. Givetvis har vi kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, så skicka in din ansökan redan idag.