Vacancy details

Finland | Turku

This vacancy is now closed

Description

Haluatko olla mukana tarjoamassa loistavaa asiakaspalvelua Klarnan asiakkaille? Kiinnostaako kokoaikainen työ ja jatkuva työsopimus asiakaspalvelussa? Pidätkö vaihtelevasta päivärytmistä ja pysyt vireänä myös yön tunteina?

PALVELUNEUVOJA YÖVUOROON

Haemme tiimiimme asiakaspalvelun supertyyppejä palvelemaan Klarnan suomenkielisiä asiakkaita. Etsimme sitoutuneita työntekijöitä, sillä toivomme, että viihdyt kanssamme pitkään. Tehtävässä menestyäksesi tärkeää on aito motivaatio ja halu oppia.

TEHTÄVÄSTÄ

Klarnan asiakaspalvelussa autat asiakkaita heidän maksuratkaisuissaan chatin välityksellä. Asiakkaiden yhteydenotot koskevat mm. laskuja ja maksumuistutuksia. Työ ei sisällä myyntiä.

Meillä pääset osaksi isoa kansainvälistä perhettä. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaita ja pyrit saavuttamaan ratkaisun asiakkaan ongelmaan jo ensimmäisessä asiakaskohtaamisessa.

Asiakastili on auki 24/7, ja etsimmekin nyt vahvistusta yövuoroon. Yövuorossa palvelet asiakkaita ainoastaan chatin välityksellä.

Tavalliset työaikasi ovat kello 18-02 ja 02-10 tai 16-00 ja 00-08. Työvuorokierrossa joka toinen viikonloppu on töitä ja joka toinen on vapaa. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia. Keskimääräinen työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Työ alkaa 1.8.2022 7+3 päivän perehdytysjaksolla. Perehdytysjakson ajan työaika on päivällä kello 9-17.

TARJOAMME SINULLE

  • Koulutuksen tehtävään
  • Kiinteän kk-palkan ja mahdollisuuden bonuksiin
  • Keskeisen sijainnin Turun Kupittaan Business-sydämessä
  • Modernin ja viihtyisän työympäristön
  • Aidosti kansainvälisen työpaikan ja työnantajan
  • “Family feeling”
  • Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme
  • Monipuoliset henkilöstöedut ja yhteiset tapahtumat
  • Välittävän ja joustavan työnantajan


ODOTAMME SINULTA

Olet yöpöllö, viihdyt rauhallisessa työympäristössä mutta tarvittaessa et kavahda myöskään ajoittaista kiirettä. Sinulla on energinen ja ahkera työote, mutta olet myös rento ja huumorintajuinen kollega.

Tehtävässä menestyminen edellyttää positivista asennetta, aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tarkkuutta ja luotettavuutta. Sinulla on jo hieman työelämäkokemusta ja asiakkaiden kohtaaminen on sinulle mieluisaa. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Pystyt myös itsenäiseen ja nopeaan ongelmanratkaisuun.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on tilannetajua ja osaat ottaa palautetta vastaan.

Työyhteisömme on mieleltään avoin, ystävällinen ja huumorintajuinen, siksi toivomme sitä myös sinulta. Erotut hakijoista erityisesti, mikäli sinulla on työkokemusta yötyöstä, contact center ympäristöstä ja/tai rahoitusalalta.

Edellytämme tehtävässä erinomaista ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

LISÄTIEDOT JA HAKUOHJEET

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä nopealla aikataululla. Hakuaika päättyy 28.6.2022.

Tarkistamme tehtävään valituilta henkilöiltä luottotiedot ja työtodistukset / referenssit.

Mahdolliset lisäkysymykset voi lähettää rekrytiimillemme: fitku-applications@sykes.com

Seuraa meitä SoMessa: @sykesfinland

Lisää meistä:

https://youtu.be/1DXdYydFKHc
https://www.instagram.com/sykesfinland/
https://www.facebook.com/sykesfinland/
https://www.sitel.com

Sitel Finland Oy (joka aiemmin tunnettiin nimellä SYKES Finland Oy) on osa kansainvälistä Sitel Groupia. Työskentelemme liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla (BPO, Business Process Outsourcing).  Sitelillä on yli 160 000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja tuotamme yli 40 vuoden kokemuksella liiketoimintaratkaisuja, asiakaspalvelua ja tukipalveluita eri alojen johtaville yrityksille ja brändeille.

Sitel Finland Oy sijaitsee Turun Kupittaalla. Turussa meillä työskentelee yli 250 asiakaspalvelun ja teknisen tuen rautaista ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi, hollanniksi, saksaksi ja viroksi. Olemme kansainvälinen ja kasvava yritys, jossa panostetaan laadukkaaseen asiakaskokemukseen, pitkiin asiakassuhteisiin, kehittämiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin.